Sunday, May 26, 2024
HomeTjeraHallakamëSot diplomon gjenerata e 59-të e Policisë së Kosovës

Sot diplomon gjenerata e 59-të e Policisë së Kosovës

Google search engine

Sot do të mbahet ceremonia e diplomimit të gjeneratës së 59-të të Policisë së Republikës së Kosovës.

Google search engine

Në këtë Ceremoni e cila do të fillojë në ora 09:00, pritet të marrin pjesë personalitete të larta shtetërore dhe ndërkombëtare, familjarë të zyrtarëve policorë që do të diplomojnë dhe eprorë të Policisë së Kosovës.

Google search engine

Personalitetet e larta shtetërore dhe menaxhmenti i Policisë së Kosovës do të ju drejtohen të pranishmeve me nga një fjalë rasti, përderisa në këtë ceremoni do të shpërndahen edhe certifikatat për të diplomuarit.

Ceremonia do të mbahet në sallën “1 tetori”, në Prishtinë.

 

RELATED ARTICLES
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments