Thursday, June 20, 2024
HomeDiaspora"Qeveria po tregohet më shumë si shoqatë humanitare"

“Qeveria po tregohet më shumë si shoqatë humanitare”

Google search engine

Analisti Imer Mushkolaj shprehet kritik ndaj Qeverisë dhe kryeministrit Kurti për menaxhimin e parasë publike.

Google search engine

Mushkolaj, në RTV Dukagjini, ka thënë se qeveria aktuale po tregohet si shoqatë humanitare.

Google search engine

“Ajo që kemi parë nga qeveria është shpërndarja e ndihmave humanitare. Qeveria e Kosovës në raport me qytetarët e këtij vendi, herë me një kategori e herë me tjetrën, po tregohet më shumë si shoqatë humanitare sesa si një qeveri, e cila ndihmon të krijohen kushte për punësim të qëndrueshëm”, ka thënë Mushkolaj.

“Nuk besoj që kjo është mënyra e duhur e menaxhimit të një qeverie, aq më pak nga z.Kurti që pak para se të vijë në pushtet ka premtuar diçka tjetër”.

Analisti ka thënë se dy premtimet e kryeministrit Albin Kurti më të mëdha ishin drejtësia dhe punësimi.

“Sa i përket drejtësisë ka dështuar,…ndërsa sa i përket punësimit nuk po shoh në Kosovë punësim të qëndrueshëm…”, ka thënë tutje ai.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments