Thursday, June 20, 2024
HomeTjeraFemraKy është vendi ideal për rregullimin e qerpikëve në Mitrovicë(Me ofertë vetëm...

Ky është vendi ideal për rregullimin e qerpikëve në Mitrovicë(Me ofertë vetëm 5 euro)

Google search engine

OFERTE NGA BESALASHES.. LASH LIFT – KTHIMI I QERPIKEVE NATYRAL VETEM 5€ !!! Kthimi i qerpikëve është një proces në të cilin qerpikët natyralë ngrihen/kthehën , duke i bërë qerpikët të duken më të gjatë, të bukur dhe duke larguar përdorimin e maskarës nga 6 deri në 8 javë! Në këte ofertë së bashku me kthimin bëhet edhe lyerja e qërpikeve natyral, duke u ofruar syve tuaj një pamje të mahnitshme! Per termine mund te kontaktoni ne instagram : Besalashes

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments