Saturday, May 25, 2024
HomeLajmeBedri Krasniqi shpallet i pafajshëm, Alban Dezdari dënohet me 8 vjet burgim

Bedri Krasniqi shpallet i pafajshëm, Alban Dezdari dënohet me 8 vjet burgim

Google search engine

Bedri Krasniqi është shpallur i pafajshëm dhe është liruar nga burgu në mungesë të provave.

Google search engine

Vendimi është marrë të mërkurën nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

I njëjti akuzohej për vrasjen e një polici të Kosovës dhe të një polici të misionit të OKB-së në Kosovë  (UNMIK).
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments