Thursday, June 20, 2024
HomeSportUEFA publikon listën e çmimeve për biletat e Euro 2024

UEFA publikon listën e çmimeve për biletat e Euro 2024

Google search engine

Aplikimet për biletat për UEFA Euro 2024 fillojnë më 3 tetor 2023, me tifozët në të gjithë globin që u jepet e njëjta mundësi për të aplikuar përmes platformës zyrtare të biletave të UEFA-s: “EURO2024.com/tickets”.

Google search engine

UEFA ka zhvilluar një program për shitjen e biletave duke vazhduar të vendosë tifozët në radhë të parë. Më shumë se 80% e 2.7 milionë biletave do të jenë në dispozicion për tifozët e ekipeve pjesëmarrëse dhe publikun e gjerë. Biletat do të jenë në dispozicion nga 30 euro me 1 milion bileta në dispozicion për më pak se 60 euro.

Google search engine

Mbi 1.2 milionë bileta do të jenë të disponueshme në periudhën e aplikimit nga 3 tetori deri më 26 tetor 2023 dhe tifozët tashmë mund të krijojnë llogarinë e tyre të biletave dhe të jenë gati për fillimin e procesit të aplikimit.

Edhe 1 milion bileta të tjera do të shiten, në bashkëpunim të ngushtë me shoqatat kombëtare përkatëse, për mbështetësit e ekipeve pjesëmarrëse pas shortit të turneut final më 2 dhjetor të këtij viti.

Biletat do të ndalen në shitje për tifozët e ekipeve kombëtare që kualifikohen përmes play-off-eve të Euro 2024, të planifikuar për në 21 mars dhe 26 mars 2024.

Mundësia më e mirë për të parë drejtpërdrejt Euro 2024 në stadium është të aplikoni për bileta midis 3 – 26 tetorit 2023. Biletat do të ndahen me një short dhe transparent. Çdo aplikant do të ketë të njëjtat shanse suksesi, pavarësisht se kur bëhet aplikimi i tyre ndërmjet 3 tetorit dhe 26 tetorit 2023.

Ata që nuk kanë sukses në aplikimin e tyre në fazën e shortit të tetorit 2023 do të futen automatikisht në programin “Tifozët të Parët”. Këta tifozë do të jenë të parët që do të informohen për disponueshmërinë e biletave të reja të Euro 2024.

Mbështetësit në grupin “Tifozët të Parët” do të kenë një periudhë prioritare ekskluzive për të blerë bileta të tilla sipas renditjes së tyre fillestare në llotari.

Në një qasje për të favorizuar aksesin për sa më shumë tifozë të jetë e mundur, aplikantët mund të aplikojnë për një maksimum prej katër biletash për ndeshje dhe do t’i atribuohen vetëm biletat për një ndeshje në ditë për çdo aplikant.

Struktura e çmimeve të biletave për Euro 2024 mbetet e përballueshme për sa më shumë tifozë. Gjithsej 270,000 bileta do të jenë në dispozicion për 30 euro. Dhe, për të fundit 10,000 bileta do të jenë në dispozicion për më pak se 100 euro.

UEFA do të vërë në dispozicion biletat për tifozët me aftësi të kufizuara në çdo ndeshje. Pavarësisht vendndodhjes së tyre në stadium, këto bileta do të kenë çmime në kategorinë më të përballueshme. Tifozët me aftësi të kufizuara mund të kërkojnë gjithashtu një biletë shoqëruese falas.

Një platformë e rishitjes së biletave do t’i lejojë tifozët të ofrojnë biletat e tyre për rishitje me vlerë nominale përmes “EURO2024.com/tickets”.

Platforma e rishitjes së biletave do të jetë e disponueshme në pranverën e vitit 2024. Kjo platformë do t’u mundësojë tifozëve të blejnë në mënyrë të sigurt biletat nga tifozët e tjerë përmes kanalit zyrtar të shitjeve të UEFA-s.

UEFA u kujton të gjithë tifozëve që të aplikojnë për bileta vetëm përmes platformës zyrtare “EURO2024.com/tickets” për të eliminuar rrezikun e blerjes së biletave të pavlefshme ose mashtruese dhe për të siguruar që shitësit të marrin paratë e tyre plotësisht.

UEFA Euro 2024 do të zhvillohet nga 14 qershori deri më 14 korrik në 10 qytete pritëse gjermane: Berlin, Këln, Mynih, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Shtutgart dhe Dyseldorf.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments