Thursday, June 20, 2024
HomeLajmeShpallen rezultatet përfundimtare të konkursit për shkollimin specialistik

Shpallen rezultatet përfundimtare të konkursit për shkollimin specialistik

Google search engine

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë shpallur rezultatet përfundimtare të konkursit për shkollimin specialistik.

Google search engine

Konkursi për Shkollim Specialistik për herë të parë ka përfshirë kriteret e parapara me Udhëzimin e ri për Shkollim Specialistik UA 01/2023. Numri i specializimeve është mbështetur në tri kriteret bazë: Kuadrin deficitar, Kapacitetet Mentoriale dhe Kapacitetet infrastrukturore.

Google search engine

Përmes këtij konkursi, janë ndarë 359 specializime për lëmi klinike, mjekësi familjare dhe për nevoja të institucioneve shëndetësore private.

Prokuroria kërkon paraburgim për të dyshuarin për vrasjen në Podujevë, tjetri ende në arrati.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments