Saturday, April 20, 2024
HomeLajmeSekuestrohen mallra të kontrabanduara në vlerë prej 40 mijë eurove

Sekuestrohen mallra të kontrabanduara në vlerë prej 40 mijë eurove

Google search engine

Dogana e Kosovës ka kryer kontrolle në pesë subjekte në Prishtinë, ku ka sekuestruar medikamente të ndryshme në vlerë prej 40 mijë eurove.

Google search engine

Kontrollet janë kryer në kuadër të luftës kundër kontrabandës së mallrave që kanë potencial të rrezikshëm për shëndetit publik.

Google search engine

Gjatë këtij aksioni janë identifikuar dhe sekuestruar një sasi e medikamenteve të ndryshme, konkretisht stimulues seksual.

“Njësitë antikontrabandë kanë identifikuar dhe sekuestruar një sasi të konsiderueshme të medikamenteve të ndryshme, respektivisht stimulues seksual, me një vlerë prej rreth 40,000.00 Euro. Një pjesë e këtyre mallrave kishin afat të skaduar. Në përputhje me procedurat e ligjore, janë inicuar procedurat kundërvajtese kundër palëve të përfshira në këtë veprimtari të paligjshme”, thuhet në njoftimin e Doganës.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments