Thursday, June 20, 2024
HomeShëndetësi/NutricionArrest shtëpiak për ortopedin që dyshohet për ryshfet

Arrest shtëpiak për ortopedin që dyshohet për ryshfet

Google search engine
Masa e arrestit shtëpiak i është caktuar për ortopedin S.D, i cili u arrestua të hënën në Qendren Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Kështu ka njoftuar Gjykata Themelore e Prishtinës.

Google search engine

Kjo gjykatë e ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë, që mjekut t’i caktohet masa e paraburgimit.

Google search engine

“Në rast të mosrespektimit të masës së arrestit shtëpiak, gjykata mund të caktoj masën e paraburgimit kundër të pandehurit S.D”, shkruan në komunikatën e lëshuar nga kjo gjykatë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments