Thursday, June 20, 2024
HomeKryesoreDy cisterna me ujë të pijshëm u dërguan në Skenderaj e Mitrovicë

Dy cisterna me ujë të pijshëm u dërguan në Skenderaj e Mitrovicë

Google search engine

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se pas vërshimeve që kanë kapluar disa komuna të Kosovës, janë angazhuar për t’i siguruar rrugët kryesore dhe alternative të qarkullueshme.

Google search engine

MPB ka njoftuar se në komunën e Skenderajt dhe në Mitrovicë janë dërguar dy cisterna për ujë të pijes. Ndërsa në Komunën e Klinës, në disa lokacione ka filluar intervenimi me pompa për largimin e ujit dhe varësisht nga kërkesat, MPB njofton do të vazhdojë edhe në zonat tjera të kësaj komune.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments