Thursday, June 20, 2024
HomeKryesoreKryetari i Skenderajt kërkon ndihmë për familjet e prekura nga vërshimet: Kanë...

Kryetari i Skenderajt kërkon ndihmë për familjet e prekura nga vërshimet: Kanë nevojë për mbështetjen tonë

Google search engine

Një kompani private ka ofruar ndihmë për familjet që janë prekur nga vërshimet që kapluan komunën e Skenderajt këto dy ditë.

Google search engine

Kryetari i kësaj komune, Fadil Nura ka shpërndarë disa fotografi nga ky organizim, duke thënë se familjet e prekura kanë nevojë për ndihmë.

Google search engine

Ai madje ka kërkuar që të gjithë t’u dalin në ndihmë këtyre familjeve.

“Ja edhe një punë ekipore që është për t’u admiruar, duke u dal në ndihmë familjeve të prekura, fillimisht gatishmëria e kompanive private që të ndihmojnë, pastaj kjo e shpërndarjes së ushqimit, ujit dhe gjërave tjera të domosdoshme, në mënyrë që të mos vuajnë nga mungesa e gjërave që ne të tjerët mund t’i kemi më bollëk. Familjet kanë nevojën për mbështetjen tonë! Është urgjencë që t’u dalim në ndihmë!

Numrat e telefonit për ofrim të ndihmës: 048123651 049141949 Faleminderit!“.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments