Friday, May 24, 2024
HomeKult-ArtShtyhet hapja e ekspozitës “Gratë udhëheqëse në fokus”

Shtyhet hapja e ekspozitës “Gratë udhëheqëse në fokus”

Google search engine

Për shkak të rasteve të fundit të femicidit dhe shpalljes ditë zie shtetërore hapja e ekspozitës “Gratë udhëheqëse në fokus” shtyhet me datë 18 prill 2024, prej orës 18.00h, në Qendrën Barabar.

Google search engine

Qëllimi i kësaj ekspozite është t’i shtjellojë nuancat e pozitës së grave në Kosovë dhe t’i shpalosë, çmojë dhe njohë kontributet e tyre të shumëllojshme nëpër aspekte të ndryshme të shoqërisë, duke shërbyer kështu edhe si burim frymëzimi për shumë gra të reja në Kosovë.

Google search engine

Thëniet e tyre frymëzuese do rrjedhin me shiritin e verdhë të lidershipit që karakterizohet nga stili inovativ, vlerat kreative dhe mendimet jashtë kutisë. Nga Majlinda tek Edita, nga Feridja tek Hiljminjeta, nga Kaqusha tek Teuta, nga Gordana tek Mirjeta e nga Mimoza tek Jeta, kemi shumë për të mësuar, për t’u frymëzuar, dhe për t’u krenuar.

RELATED ARTICLES
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments