Monday, December 11, 2023
HomeTjeraHallakamëPolicia konfirmon vrasjen në Vushtrri: Dy të arrestuar, konfiskohet një armë

Policia konfirmon vrasjen në Vushtrri: Dy të arrestuar, konfiskohet një armë

Google search engine

Një i vrarë dhe dy të plagosur është bilanci i ngjarjes tragjike që ndodhi sot në Vushtrri.

Google search engine

Rasti u konfirmua nga Avni Zaiti, zëdhënës i policisë për rajonin e Mitrovicës.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments