Monday, December 11, 2023
HomeKult-ArtPlot 38 vite karrierë rapsodi Fatmir Bajraj i këndoi dhe vazhdon t'i...

Plot 38 vite karrierë rapsodi Fatmir Bajraj i këndoi dhe vazhdon t’i këndoi atdheut

Google search engine

Tashmë e 38 vite rapsodi i miënjohur shqiptar Fatmir Bajraj i kënoi këngës shqipe dhe atdheut. Fatmiri si i ri nisi hapat e parë drejt një karriere të bujshme folklorike. Kënga e tij jehoi në të gjithë trojet shqiptare anembanë madje edhe në tërë diasporën shqiptare.

Google search engine

Për nder të 38 vjetorit të karrierës Komuna e Skenderajit ndau mirënjohje për kontributin e dhënë në folklor tërë këto vite. Mirënjohjen e ndau kryetari i Komunës z.Fadil Nura. Por, nuk mbaroi me kaq sepse dekoratë nderi ndau për rapsodin edhe gjenerali z.Sami Lushtaku.

Google search engine

 

Google search engine

Ky organizim madhështor për rapsodin ishte befasi nga familja e tij e ngushtë për nder të 55 vjetorit të lindjes dhe 38 vjetorit të karrierës.

Rapsodi Fatmir Bajraj gëzon respekt të veçantë në zemrat e të gjithëve, këtë e dëshmon më së miri numri i të pranishmëve në sallë ku në mesin e tyre kishe edhe të ardhur nga mërgata e largët.

Fatmir Bajraj vazhdon të këngoi me përkushtim dhe do të mbetet në majën e rapsodisë shqiptare përherë.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments