Saturday, April 20, 2024
HomeTjeraHallakamë“Hajde, hajde këtu”, Ganimete Musliu çohet në këmbë , kapet me Glauk...

“Hajde, hajde këtu”, Ganimete Musliu çohet në këmbë , kapet me Glauk Konjufcën

Google search engine

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, është nervozuar me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufcën, për punën e mikrofonit. Duket që deputetja Musliu s’mund ta kërkojë fjalën thjeshtë duke e shtypur butonin nga ulësja e saj, por i duhet ta çojë dorën.

Google search engine

Megjithatë sot në një moment kur ka kërkuar fjalën, i është rregulluar mikrofoni, pasi kryekuvendari Konjufca ka kërkuar nga regjia e Kuevndit t’ia japin fjalën deputetes së PDK-së.

Google search engine

Musliu më pas i ka thënë Konjufcës se është ai që e kontrollon se kujt i bën mikrofoni e kujt jo.

“A e sheh, tash bon pajisja, sepse dirixhohet nga ju.Kjo është e padrejtë dhe e papranueshme”, ka thënë Musliu.

Megjithatë Konjufca ka mohuar akuzat e deptuetes Musliu, duke thënë se mbase kur tenton ta prekë pajisjen ajo s’punon. Gjithashtu Konjufca ka thënë se sa herë e ka ngritur dorën ia ka thirru emrin.

“Pranoj me iu nënshtru gjyqit të Ganës”, ka thënë Konjufca.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments