Saturday, April 20, 2024
HomeLajmeFSK e gatshme për të marrë pjesë në “Cambrian Patrol”

FSK e gatshme për të marrë pjesë në “Cambrian Patrol”

Google search engine

Forca e Sigurisë së Kosovës është gati për të marrë pjesë në ushtrimin kryesor të ushtrisë britanike “Cambrian Patrol”.

Google search engine

Ky ushtrim pritet të mbahen në muajin e ardhshëm në Uells.

Google search engine

“Cambrian Patrol”, është ngjarja kryesore patrulluese e Mbretërisë së Bashkuar, me pjesëmarrës nga e gjithë bota.

Lidhur me këtë organizim ka shkruar edhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë.

“Ushtarët e FSK-së janë duke i dhënë hapat e fundit përgatitjes së tyre për stërvitjen Cambrian Patrol. Stërvitja rraskapitëse do të mbahet muajin e ardhshëm në Uells dhe është ngjarja kryesore patrulluese, me pjesëmarrës nga e gjithë bota. Ushtarët britanikë nga Regjimenti Mbretëror anglez janë në Kosovë për të mbështetur këto përgatitje duke ofruar njohuri mbi metodat e Ushtrisë Britanike dhe kushtet me të cilat ekipi do të përballet në Uells”, thuhet në njoftim.

Kjo ngjarja mbahet nga 6 deri më 15 tetor.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments