Monday, March 4, 2024
HomeShëndetësi/NutricionDobitë nga lëngu i selinos

Dobitë nga lëngu i selinos

Google search engine

Ju mund të dëgjoni informacione të ndryshme rreth lëngjeve dhe smoothie-ve në përgjithësi.

Google search engine

Nuk rekomandohet të zëvendësojnë vaktet por shtimi i lëngut në dietën tuaj të shëndetshme është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë më shumë antioksidantë.

Google search engine

Ndër lëngjet më të mira për ta nisur ditën është edhe ai me selino.Me siguri keni dëgjuar për këtë lëng “mrekullie” deri tani.

Google search engine

Është shfaqur nëpër internet për më shumë se një vit dhe tani edhe Medium Medical e mbështetë atë.

Gjëja më e mirë në lidhje me të është dobia që sjellë për shpëlarjen e mëlçisë tuaj, e cila mund të mbështetet pak nga mënyra e jetesës sonë toksike.Mbani në mend, lëngu i selinos ofron pak kalori, kështu që mënyra më e mirë për ta përdorur atë është 15 deri në 30 minuta pasi të zgjoheni.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments