Thursday, June 20, 2024
HomeLajmePërparim Rama ndalon lejet ndërtimore për ata që i kanë borxhe komunës

Përparim Rama ndalon lejet ndërtimore për ata që i kanë borxhe komunës

Google search engine
Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka nënshkruar një vendimin që ua ndalon lejet ndërtimore dhe lejet e përdorimit për personat juridik dhe fizik të cilët nuk i kanë përmbushur të cilat nuk i kanë përmbushur obligimet ndaj komunës.

Kështu ka njoftuar faqja e komunës në Facebook. Sipas këtij njoftimi ata që i kanë borxh komunës, nuk mund të marrin më leje.

Google search engine

Google search engine

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments