Monday, March 4, 2024
HomeAuto-TechMeta do të heqë funksionin “Facebook News” në Mbretërinë e Bashkuar, Francë...

Meta do të heqë funksionin “Facebook News” në Mbretërinë e Bashkuar, Francë dhe Gjermani

Google search engine

Meta Platforms tha të martën se do të ndërpresë funksionin “Facebook News” në aplikacionin e Facebookut në Mbretërinë e Bashkuar, Francë dhe Gjermani, më vonë këtë vit.

Google search engine

Sidoqoftë, përdoruesve do t’u shfaqen linqet e artikujve të lajmeve dhe mediet evropiane do të kenë qasje në llogaritë dhe faqet e tyre në Facebook pasi ndryshimi të zbatohet në dhjetor, tha Meta, transmeton Telegrafi.

Google search engine

Por, Facebook nuk do të krijojë marrëveshje të reja komerciale për përmbajtjen e lajmeve në “Facebook News”, as nuk do të ofrojë risi produktesh për kompanitë mediale në këto vende.

Google search engine

“Facebook News”, që kuron një feed artikujsh lajmesh, është një skedë e dedikuar e veçantë e aplikacionit Facebook.

“Lajmet përbëjnë më pak se 3 për qind të asaj që njerëzit në mbarë botën shohin në feed-in e tyre në Facebook, kështu që zbulimi i lajmeve është një pjesë e vogël e përvojës së Facebook për shumicën dërrmuese të njerëzve”, tha Meta në një postim në blog.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments