Tuesday, October 3, 2023
HomeSportFerit Idrizi i ndan mirënjohje dhe një shumë simbolike nxënësit që fitoi...

Ferit Idrizi i ndan mirënjohje dhe një shumë simbolike nxënësit që fitoi medaljen e argjendtë në Turqi

Google search engine

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka pritur sot në zyre Rron Kasumin, nxënësin e klasës së 10’të në Vushtrri, i cili ditë më parë ka fituar medaljen e argjendtë në Kampionatin Evropian Wako të kik-boksit për fëmijë, kadet dhe junior, që është mbajtur në Turqi.

Google search engine

Idrizi i ka ndarë atij një mirënjohje për suksesin e arritur dhe një shumë simbolike me qëllim të motivimit për suksese të tjera.

Google search engine

“Një falënderim i veçantë për trajnerin e tij, Lutfi Menxhiqi, që me punën e tij ka bërë të mundur që Rroni të shënoj këtë sukses. Si Komunë do të jemi pranë sportistëve të suksesshëm vushtrrias”, ka shkruar Idrizi.

Google search engine

 

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments