Tuesday, February 27, 2024
HomeLajmeSelmanaj: Dita e 70-të nën sanksione, shkaku i Kurtit dhe qeverisjes së...

Selmanaj: Dita e 70-të nën sanksione, shkaku i Kurtit dhe qeverisjes së tijSelmanaj: Dita e 70-të nën sanksione, shkaku i Kurtit dhe qeverisjes së tij

Google search engine

Deputeti i LDK’së, Driton Selmanaj, ka thënë se sot janë bërë 70 ditë prej kur Kosovës i janë vënë sanksionet nga Bashkimi Evropian.

Google search engine

Ai ka shkruar se Kurti “më në fund e ka pranuar që sanksionet po e dëmtojnë Kosovën financiarisht dhe politikisht”.
“Po i dëmtojnë agjencitë tona shtetërore dhe bizneset e Kosovës.”

Google search engine

Por, Selmanaj shton se ajo që Kurti po e fsheh është “se pas 24 viteve Kosova PËR HERË TË PARË ndëshkohet me sanksione nga bota demokratike dhe aleatët tanë”.

Google search engine

“Mirëpo ajo çka Kurti po fshehë është se pas 24 viteve Kosova PËR HERË TË PARË, ndëshkohet me sanksione nga bota demokratike dhe aleatët tanë, edhe kjo ndodh për shkak të tij dhe gjatë qeverisjes së tij.”

 

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments