Tuesday, October 3, 2023
HomeLajmeShSKUK për mjekun e arrestuar për ryshfet: Shkelësit e ligjit nuk kanë...

ShSKUK për mjekun e arrestuar për ryshfet: Shkelësit e ligjit nuk kanë vend në institucionet publike shëndetësore

Google search engine

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka reaguar për mjekun që është arrestuar sot për veprën penale “Marrje e ryshfetit”.

Google search engine

Në njoftimin e ShSKUK-së thuhet se shkelësit e ligjit nuk kanë vend në institucionet publike shëndetësore.

Google search engine

“Drejtoria e ShSKUK-së është duke e përcjellë me vëmendje këtë situatë dhe do të ndërmarr të gjitha veprimet ligjore. Shkelësit e ligjit nuk kanë vend në institucionet publike shëndetësore”.

Google search engine

“Ftojmë të gjithë qytetarët që të bashkëpunojnë dhe të raportojnë raste të parregullsive”, thuhet në njoftim.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments