Monday, March 4, 2024
HomeLajmeMinistria e Ekonomisë hap tender për angazhimin e një eksperti për multimedia

Ministria e Ekonomisë hap tender për angazhimin e një eksperti për multimedia

Google search engine

Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se ka hapur tenderin për angazhimin e një eksperti për multimedia.

Google search engine

Në njoftimin e publikuar nga Komisioni Rregullativ të Prokurimit Publik (KRPP), thuhet vlera e paraparë e kësaj kontrate është 9 mijë euro.

Google search engine

Në arsyetimin e dosjes së tenderit, thuhet se ka mungesë të personelit.

Google search engine

“Divizionin për Komunikim me Publikun momentalisht funksionon me dy nëpunës ku ka mungesë të stafit, konkretisht dy zyrtarë prej të cilëve një pozitë është e lirë për të cilën momentalisht nuk mund të shpallet sepse ka kaluar të gjitha procedurat e brendshme dhe procesi tanimë ka kaluar te Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës si dhe një nëpunës është me probleme shëndetësore”, thuhet në dosjen e tenderit, shkruan Telegrafi.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments