Saturday, April 20, 2024
HomeTjeraHallakamëKëta janë 3 drejtorët më të preferuar në Komunën e Mitrovicës

Këta janë 3 drejtorët më të preferuar në Komunën e Mitrovicës

Google search engine

Ka kaluar më shumë se 1 vit që kur me Komunën e Mitrovicës udhëheq PDK-ja me në krye Bedri Hamzën, që si duket edhe përzgjedhjen e drejtorëve e ka bërë me mend, shkruan Ditori.

Google search engine

Në tetor të vitit 2022, Ditori kishte hapur një lloj sondazhi në lidhje me punën e drejtorive në këtë komunë, ku me anë të ’emojive’, lexuesit janë pyetur se sa janë të kënaqur me punën e drejtorëve përkatës, ku ishte mundësia në përgjigjet; shumë, mesatarisht, pak, aspak.

Google search engine

189 persona kanë dhënë përgjigjen se janë shumë të kënaqur me punën e drejtorit Fahri Shabani që udhëheq me shëndetësinë. 1 person është përgjigjur ‘mesatarisht’ dhe 1 person aspak, duke e merituar kështu pozitën e parë si drejtori që janë më së shumti të kënaqur qytetaret me punën e tij.

Fahri Shabani

Ndërsa i dyti del të jetë Drejtori i Mbrojtjes se Mjedisit Egzon Sadiku me 179 vlerësime me ‘shumë të kënaqur’ ndërsa vetëm 2 përgjigje me ‘aspak’.


Egzon Sadiku

Keq nuk ka dalur edhe drejtori i Inspekcionit Valon Brahimi me 160 vlerësime me ‘shume te kenaqur’, 2 me ‘mesatarisht’ dhe 1 me ‘aspak’, duke e merituar kështu pozitën e tretë.

Valon Brahimi

Natyrisht që qeverisja aktuale lokale në Mitrovicë ka ende ka kohë për ta dëshmuar suksesin apo dështimin, ashtu sic kjo listë drejtorësh mund të pësojë ndryshime në sondazhet që do t’i hapim prapë pas disa muajsh./Ditori/

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments