Monday, May 29, 2023
HomeKryesoreFSK dhe KFOR-i zhvillojnë stërvitje

FSK dhe KFOR-i zhvillojnë stërvitje

Google search engine

FSK, në bashëkpunim me KFOR-in, kanë bërë sot stërvitje në teknikat e nxjerrjes së automjeteve që përdoren për të hyrë në viktimat e bllokuara brenda një automjeti pas një aksidenti, në një zonë demolimi të FSK-së, afër Prishtinës.

Google search engine

Stërvitja demonstroi ndërveprueshmërinë e disa partnerëve dhe aleatëve të NATO-s duke përfshirë Zvicrën, SHBA-në, Mbretërinë e Bashkuar, Italinë dhe pjesëtarët e FSK-së. Duke u trajnuar së bashku, ata rritën gatishmërinë e tyre përmes trajnimit dhe zhvillimit të praktikave më të mira.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments