Monday, May 27, 2024
HomeKryesoreShSKUK njoftohet për arrestimin e dy kirurgëve në Vushtrri

ShSKUK njoftohet për arrestimin e dy kirurgëve në Vushtrri

Google search engine

Google search engine

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka thënë se është njoftuar nga menaxhmenti i Spitalit të Vushtrrisë për arrestimin e dy kirurgëve.

Google search engine

“Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, është njoftuar nga menaxhmenti i Spitalit të Vushtrrisë, se gjatë ditës së sotme, janë arrestuar dy kirurgë të Spitalit të Vushtrrisë. Pas publikimit të lajmit në medie, ditën e djeshme, menaxhmenti i ShSKUK-së, ka kërkuar nga drejtoria e Spitalit të Vushtrrisë të ndërmarrë masat e nevojshme, konform legjislacionit në fuqi”, thuhet në njoftim

“Sipas njoftimit të Spitalit, njëri nga kirurgët është  shkarkuar nga pozita u.d shefit të Repartit dhe  është suspenduar nga puna, po ashtu, edhe dy kirurgë të tjerë janë suspenduar nga puna deri në një vendim të ri”.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments