Sunday, May 26, 2024
HomeLajmeKuka i numëron medaljet elitare të fituara nga xhudoja

Kuka i numëron medaljet elitare të fituara nga xhudoja

Google search engine

Trajneri Driton Kuka, i ka numëruar medaljet elitare që i kanë fituar në sportet olimpike.

Google search engine

Pjesa dërrmuese e tyre, vijnë nga sporti i xhudos ku vet Kuka është i përfshirë.

Google search engine

Nga 40 medaljet e fituara pas luftës, 38 janë të xhudos dhe dy të tjera nga boksi.

Xhudoja i ka fituar 28 medalje evropiane, shtatë botërore dhe tre olimpike, kurse boksi dy medalje, një evropiane dhe një botërore, nga sportet olimpike.

Këtu trajneri nuk i ka pëmendur edhe medaljet e fituara nga boksi para luftës.

RELATED ARTICLES
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments