Friday, May 24, 2024
HomeDiasporaVotimi pro Kosovës në Asamblenë e KiE-së, Osmani: Zëri i evropianëve është...

Votimi pro Kosovës në Asamblenë e KiE-së, Osmani: Zëri i evropianëve është dëgjuar

Google search engine

Presidentja Vjosa Osmani ka thënë se votimi pro për Kosovën në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës tregon se zëri i evropianëve është dëgjuar.

Google search engine

Në platformën X, ajo ka falënderuar secilin anëtarë të KiE-së që ka votuar në favor të Kosovës për të ndihmuar me pranimin në këtë institucion të Bashkimit Evropian.

Google search engine

“Një falënderim të madh edhe për delegacionin tonë dhe të gjithë atyre që kanë vazhdimish i kanë mbështetur njerëzit e Kosovës”.

“Ka mbetur vetëm edhe një hap”, ka shkruar Osmani, duke nënkuptuar mbledhjen e Komitetit të Ministrave të KiE-së që është procedura e fundit për anëtarësim të Kosovës në KiE.

RELATED ARTICLES
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments