Sunday, May 26, 2024
HomeLajmeArtan dhe Arnold Balla, dy vëllezërit shqiptarë hyn në Librin e Rekordeve...

Artan dhe Arnold Balla, dy vëllezërit shqiptarë hyn në Librin e Rekordeve Guinness

Google search engine

Artan dhe Arnold Balla janë dy vëllezërit shqiptarë që kanë pasion akrobacinë. Ata morën pjesë në talent show-n e njohur në të gjithë botën “America’s Got Talent” dhe falë një performance të jashtëzakonshme morën duartrokitjet e publikut të gjerë dhe tre “PO” nga juria.

Google search engine

Epo duket se sukseset e tyre nuk kanë ndaluar aty.

Google search engine

Dy vëllezërit shqiptarë, kanë bërë histori duke vendosur një rekord botëror për kohën më të gjatë të qëndrimit në ekuilibër me sy të mbyllur, në një cilindër. Për këtë ata janë certifikuar nga “Guinness World Records”.

Rekordi u vendos në Times Square në NeW York, ku morën vëmendjen e të gjithëve! Arnold dhe Artan Balla regjistruar rekordin 61,95 sekonda.

RELATED ARTICLES
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments