Monday, December 11, 2023
HomeKryesoreSot lansohet Projekti për Reformën e Sistemit të Asistencës Sociale

Sot lansohet Projekti për Reformën e Sistemit të Asistencës Sociale

Google search engine

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve sot do të lansojë Projektin për Reformën e Sistemit të Asistencës Sociale të Kosovës.

Google search engine

Të pranishëm për lansimin e këtij projekti janë edhe i pari i kësaj ministrie, Hekuran Murati, dhe drejtori i Bankës Botërore, Massimiliano Paolucci.

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments