Saturday, April 20, 2024
HomeDiasporaKurti: Zotohemi të mbrojmë ata që kalojnë jetën e tyre duke na...

Kurti: Zotohemi të mbrojmë ata që kalojnë jetën e tyre duke na mbrojtur

Google search engine

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Afrim Bunjaku u vra nga terroristët duke mbrojtur integritetin territorial të Kosovës.

Google search engine

Kurti, theksoi se sonte ndezi një qiri të vogël për një shpirt të madh.

Google search engine

“Afrim Bunjaku u vra nga terroristët në orët e hershme të mëngjesit në krye të detyrës, duke mbrojtur integritetin territorial dhe sundimin e ligjit të vendit tonë. Sonte ndezëm një qiri të vogël për një shpirt të madh ndërsa zotohemi të mbrojmë ata që kalojnë jetën e tyre duke na mbrojtur”, shkroi Kurti.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments