Monday, March 4, 2024
HomeLajmeRama me ministrin e Turizmit të Izraelit flasin për avancimin e bashkëpunimit

Rama me ministrin e Turizmit të Izraelit flasin për avancimin e bashkëpunimit

Google search engine

Kryetari i Kryeqytetit, Përparim Rama mirëpriti në takim Ministrin e Turizmit të Shtetit të Izraelit, Haim Katz.

Google search engine

Me Katz u bisedua për format e avancimit të bashkëpunimit, në veçanti në fushën e turizmit si dhe mundësitë e shpeshtimit të vizitave reciproke.

Google search engine

Kryetari Rama bashkë me Ministrin Katz po ashtu bënë një shëtitje nëpër Prishtinë.

Google search engine

“Me zKatz bëmë një shëtitje nëpër Kryeqytet duke i prezantuar vendin, kulturën e historinë tonë, të cilat i bënë shumë përshtypje mikut tonë nga Izraeli”, deklaroi kryetari Rama.

Ministri i Turizmit të Shtetit të Izraelit u impresionua me energjinë e vendit tonë dhe theksoi se ka dëshirë që të vijë prapë në Prishtinë.

 

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments