Thursday, June 20, 2024
HomeLajmeShkuarja e diasporës, bien kolonat e gjata në pikat kufitare

Shkuarja e diasporës, bien kolonat e gjata në pikat kufitare

Google search engine

Pasi shumica e diasporës shqiptare kanë lënë Kosovën në ditët e fundit të muajit gusht, pikat kufitare me Serbinë nuk shënojnë kolona të gjata.

Google search engine

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar (raporti i orës 09:26) 30 minuta nevojitet për të lëshuar Kosovën përmes vendkalimit kufitar te Dheu i Bardhë, ndërsa kolona është deri në 60 metra.

Google search engine

Edhe në pikë kalimin në Merdar pritjet për të dalë nga Kosova janë 30 minuta, dhe kolonat e veturave janë 300 metra.

Ndërsa, në vendkalimet e tjera kufitare të Kosovës nuk ka pritje të gjata.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments