Monday, March 4, 2024
HomeLajme"Në atë zemër që hyn Imani ose Islami, aty nuk ka vend...

“Në atë zemër që hyn Imani ose Islami, aty nuk ka vend e keqja apo mërzia”

Google search engine

Fero vazhdon të komentohet lidhur me frazat fetare që ai po ndan me ndjekësit.

Ai tashmë është bërë një praktikues i fesë islame, shkruan lajmi.net.

Google search engine

Së fundi ai ka bërë edhe një mesazh me motive fetare.

Google search engine

“Në atë zemër që hyn Imani ose Islami, aty nuk ka vend e keqja apo mërzia”, tha ai.

Google search engine

Ndryshe, Fero ka njoftuar para disa ditësh që po largohet nga muzika pasi po falë 5 vaktet dhe sipas tij është haram./Lajmi.net/

Google search engine
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments