Saturday, April 20, 2024
HomeTjeraAmbientKështu i ndotin rrugët kamionët e kompanive të ndërtimit në Mitrovicë(FOTO)

Kështu i ndotin rrugët kamionët e kompanive të ndërtimit në Mitrovicë(FOTO)

Google search engine

Qyteti i Mitrovicës përveç që përballet me ndotjen e ambientit në vazhdimësi dhe në mëmyra të ndryshme, tani ka dhe një telash shtesë, shkruan Ditori.

Google search engine

Kompanitë e mëdha të ndërtimit që ndjekin vetëm profitin, vazhdimisht kanë shkaktuar telashe të ndryshme në aspektin e ambientit.

Google search engine

Ditori ju sjell pamjet nga qendra e Mitrovicës(afër komunës) se si një kamion gjatë vozitjes lë lloq të madh mbrapa duke e ndotur këtë rrugë:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Google search engine
Google search engine

Most Popular

Google search engine
Google search engine

Recent Comments