Ballina Kryesore Kryetari Bahtiri dërgon telegram ngushëllimi për familjen Behrami

Kryetari Bahtiri dërgon telegram ngushëllimi për familjen Behrami

E nderuara familja Behrami,

Qytetarët e Komunës së Mitrovicës me pikëllim dhe dhembje morën lajmin për aksidentin që i mori jetën djalit tuaj, Visarit.

Për humbjen e djalit, familjes tuaj, të afërmve dhe miqve, në emrin tim personal dhe në emër të Komunës së Mitrovicës, ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta, andaj në shenjë solidarizimi me dhimbjen tuaj nga buxheti im personal do të ndajë shumën prej 2000 euro për mbulimin e shpenzimeve të varrimit.

Ndajmë me ju dhimbjen e madhe.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për birin tuaj.

Agim Bahtiri,

Kryetar i Komunës së Mitrovicës

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here