Opinione

A vrasin mediat?

Shkruan:Shkumbin Kajtazi Rasti i fundit i publikimit të fotografisë së të ndjerit Ermalit, i shtrirë e i gjakosur, tregon edhe një herë se mediat, kur...

Mos e prishni festën e qytetit më të pasur në Evropë!

Shkruan: Muharrem Vojvoda Kosova sot kujtoi ditën historike, kur futbolli kosovar u pranua në UEFA, dëshirë kjo e kahmotshme e shumë gjeneratave që sakrifikuan çdo...

Koment: Më shumë respekt për ata që mendojnë ndryshe!

Edhe në demokracitë me traditë të gjatë si SHBA, Polonia e vende të tjera po rrezikohet liria e shtypit. Një pjesë të fajit për...

PLLAKAT LËVIZESE TEKTONIKE DHE KUR’ANI

PLLAKAT LËVIZESE TEKTONIKE DHE KUR’ANI Për krijimin e tokës dhe gjithësisë janë dhëne shumë hipoteza në të kaluarën. kohën duke u avancua shkenca dhe teknologjia,shkencëtaret...

Kamarierët e diplomuar

Shkruan: Faton Fetahu Mbarimi i studimeve në Kosovë nganjëherë kthehet në ankth për studentët e mirë. Pyetjet që ata vazhdimisht ia bëjnë vetvetës janë : Cka...

GJENOCIDI KUNDËR MUSLIMANËVE TË PERANDORISË OSMANE- I FSHEHUR RRETH 100 VJET

Justin McCarthy, “Vdekje dhe dëbim-Spastrimi etnik i myslimanëve osmanë, 1821-1922”, ALSAR, Tiranë, 2015 Milazim KRASNIQI Gjenocidi ndaj muslimanëve që jetonin në Perandorinë Osmane, i planifikuar dhe...