Ekonomi

Republika e papunësisë

Papunësia në Kosovë vazhdon të jetë njëri nga problemet thelbësore të qytetarëve të vendit. Nëntë vite pas shpalljes se pavarësisë së Republikës së Kosovës,...

Minatorët kërkojnë zbatimin e menjëhershëm të Ligjit për Trepçën

Minatorët e minierës së Trepçës në Stantërg, i kanë kërkuar Qeverisë së Kosovës që të fillojë së zbatuari Ligjin për kombinatin dhe të krijojë...

Gjermania krijon 8 mijë vende pune në Kosovë

Gjermania do të vazhdojë kontributin në Kosovë, derisa do të investojnë në fushën e energjisë alternative, ku parashihet të sigurohet më shumë rrymë dhe...