Ballina Hallakamë Po du me t’kallxu-Episodi 1-Mitrovicë

Po du me t’kallxu-Episodi 1-Mitrovicë

#Podumetkallxu është një seri e video-raportimeve me fokus në storiet pozitive, ato që nuk i dëgjojmë në lajmet e përditshme por që meritojnë të jenë në qendër të vëmendjës. Në thirrjen tonë përmes Instagramit @kosovo2point0 pranuam shumë storie të cilat do t’i shihni në javët që po vijnë. Episodin e parë të #podumetkallxu e xhiruam gjate muajit shkurt në Mitrovicë. Uralli na ka dërguar mesazh për të na treguar për organizatën Rinas, e cila mban një kurs falas për nxënësit e interesuar që të vazhdojnë shkollimin në Fakultetin e Mjekësisë. Shiheni videon më poshtë dhe njihuni me Urallin, organizatën Rinas, dhe Mitrovicën. Në ndërkohë, na dërgoni edhe ju storien tuaj pozitive me titull #podumetkallxu në Instagram: @kosovo2point0.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here