Ballina Ambient Mbeturinat afër shkollave të Mitrovicës (Shkolla fillore “Eqrem Çabej)

Mbeturinat afër shkollave të Mitrovicës (Shkolla fillore “Eqrem Çabej)

Pamjet që po shihni janë pranë shkollës fillore “Eqrem Çabej”, hapësirë kjo ndër më të frekuentuarat nga fëmijët e kësaj shkolle si dhe banorët e kësaj ane, transmeton Ditori.

Ndonëse janë të vendosur kontejnerët për hudhjen e mbeturinave, ato janë të stërmbushura, ndërkohë mbeturinat janë hedhur edhe në tokë duke bërë që kjo pjesë afër kësaj shkolle të merr pamje të shëmtuar.

Ndryshe, kohën e fundit janë paralajmëruar edhe masa ndëshkuese për ndotësit eambientit./Ditori/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here