Ballina Kryesore Morfodent-Mitrovicë, shpall konkurs pune për këto pozita

Morfodent-Mitrovicë, shpall konkurs pune për këto pozita

Morfodent, kërkon praktikant në stomatologji/shëndetësi/infermieri (2 pozita)
Kontaktoni në faqen e Morfodent në facebook dhe Instagram.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here