Ballina Kryesore ALDI SH.P.K Mitrovicë, kërkon 4 punëtorë praktikantë

ALDI SH.P.K Mitrovicë, kërkon 4 punëtorë praktikantë

ALDI SH.P.K shpall konkurs për këto pozita:

1)Praktikantë në menaxhimin e shitjeve dhe distribuimit (2 pozita)
2) Praktikantë teknologë të ushqimit (2 pozita)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here