Ballina Kryesore Mitrovicë/Kjo është zgjidhja më e mirë për pastërtinë në këtë kohë “Pingo...

Mitrovicë/Kjo është zgjidhja më e mirë për pastërtinë në këtë kohë “Pingo Soft”


Ai që dëshiron ta ndryshojë botën, fillimisht duhet të ndryshojë veten e tij, ka thënë filozofi i njohur Sokrati.

Vazhdimisht jemi të bombarduar me reklamat ku prodhuesit e ndryshëm reklamojnë produketet e tyre të higjienës, por a jeni të informuar se shumë nga to janë edhe të rrezikshme për shëndetin tuaj?

Në këtë kohë kur shëndeti jonë është vendosur në “pikëpyetje” duhet të kontribuojmë në ndryshimin e botës në aspektin shëndetësor duke filluar nga vetja, dhe zgjidhja më e mirë për pastërtinë në këtë kohë është “Pingo Soft” prodhues nga Mitrovica.

“Pingo Soft” miku juaj më i mirë i pastërtisë, prodhues i letrave të tualetit dhe kuzhinës, ku produktet e saj veçohen me shumë karakteristika.

– Dallimi i letrës së Pingosoft nga te tjerat është që absorbon më shumë ujë dhe laget më pak, ndërsa letrat tjera absorbojnë me pak dhe lagen më shumë.

– Cilësia e Pingosoft dallohet nga 3 shtresat e letrës, që ofrojnë butësi dhe higjienë më të madhe.

– Pesha, trashësia, gjatësia dhe shumë veti tjera janë ato që e diferencojnë nga letrat tjera të kuzhinës apo tualetit.

Fabrika e “Pingo Soft” ndodhet në lagjen “Fidanishtja” afër xhamisë në Mitrovicë.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here