Ballina Shpallje/Konkurse Mitrovicë/Kërkohet punëtore për punë të shtëpisë

Mitrovicë/Kërkohet punëtore për punë të shtëpisë

Orari nga ora 8:00 deri 17:30
Nga e hëna deri të premten
Numri kontaktues:045 293 732
Mosha e preferuar:30-45
Të kujdeset për punë të shtëpisë dhe kujdesin ndaj një fëmiju.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here