Ballina Hallakamë Njihuni me 21 vjeçarin nga Mitrovica, frizer i njohur në veri të...

Njihuni me 21 vjeçarin nga Mitrovica, frizer i njohur në veri të Mitrovicës

Besojmë që secilin prej nesh shpesh e kaplon dilema; se si t’i rregullojmë flokët dhe mjekrrën, por edhe dilema e zgjedhjes së frizerit adekuat që na përshtatet kërkesave tona për një dukje sa më të mirë.

Për mitrovicasit, konsiderojmë që kjo ‘problematikë’ tashmë është e zgjidhur, duke iu falenderuar sallonit “tonny hairsalon” që gjindet në veri të Mitrovicës(disa metra pasi ta kalosh urën e Ibrit, djathtas) përkatësisht në lagjen e boshnjakëve.

Në “tonny hairsalon” ju mirëpret frizeri i njohur 21 vjeçar, Faton Hyseni, i cili me përvojën dhe përkushtimin pasionant në këtë zanat, do ju plotësoj kërkesat tuaja për një dukje sa më të bukur dhe elegante.

Vizitojeni dhe binduni:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here