Ballina Kryesore Lahu: Vendimi për dhënien në shfrytëzim të Kalasë së Vushtrrisë është skandaloz

Lahu: Vendimi për dhënien në shfrytëzim të Kalasë së Vushtrrisë është skandaloz


Drejtori i Kadastres në Komunën e Vushtrrisë, Adnan Lahu, ka reaguar ndaj vendimit të Institutit për Mbrojtjen e Monumenteve për dhënien në shfrytëzim të Kalasë së Vushtrrisë.

Lahu e ka quajtur këtë vendim skandaloz duke thënë se kjo Kala është e qytetarëve dhe qytetit.

“Vendimi i MKRS-së për ta bërë Kalan e Qytetit restaurant është skandaloz. Kalaja është e Qytetit dhe e Qytetarëve, dhe kështu do të mbetet.”

#KalajaeQytetarëve 🏰

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here