Ballina Foto-Video Kështu do të duket fletëvotimi në zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit

Kështu do të duket fletëvotimi në zgjedhjet e parakohshme të 6 tetoritNjë ditë pas shortit për zgjedhje të numrave që partitë do t’i mbajnë në këto zgjedhje, është bërë publike edhe se si do të duken fletë votimet.

Në këto zgjedhje numrat e partive janë i vetmi ndryshim që vërehet në fletvotimin e publikuar, pasi që ato fillojnë nga numri 111.

Dje ndërkaq është tërhequr shorti për numrat e partive politike në këto zgjedhje.

Në shortin që është tërhequr në KQZ janë përcaktuar edhe numrat që secila parti dhe koalicionet do t’i bartin në këto zgjedhje të jashtëzakonshme.

Më poshtë mund të shihni se si do të duken fletëvotimet në këto zgjedhje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here