Ballina Kryesore Mitrovicë/“Aria Pharm”, shpall konkurs pune

Mitrovicë/“Aria Pharm”, shpall konkurs pune

“Aria Pharm”, shpall konkurs: Pershkrimi i punes:

Teknike të Farmacisë Kualifikimet: Kandidatet duhet të jenë të licencuar dhe të kenë përvojë pune. Paga: Sipas marrëveshjës.

Tjera: Orari i punës: sipas marrëveshjës. Te interesuaret mund të kontaktojne ne numrin: 049/232-535 apo të dërgojnë CV-në e tyre në emailin: adelina-emini@hotmail.com.

Lokacioni i punes: Rr.Mbreteresha Teutë, Mitrovicë. Afati i konkursit: Valid deri me dt. 14/08/2019.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here