Ballina Kryesore Komuna e Vushtrrisë ka një lutje për të gjithë shoferët që kalojnë...

Komuna e Vushtrrisë ka një lutje për të gjithë shoferët që kalojnë përmes magjistrales Prishtinë-Mitrovicë


Ngarkesat në rrugën magjistrale Prishtinë Mitrovicë: Komuna e Vushtrrisë bënë thirrje shoferëve që ta përdorin rrugën alternative R220 Pestovë -Bukosh

Ngarkesa e madhe e rrugës magjistrale Prishtinë-Mitrovicë për shkak të rritjes së fluksit të makinave por edhe për shkak të punimeve që po bëhen nga Ministria e Infrastrukturës, ka shtyrë Komunën e Vushtrrisë që të gjej rrugë alternative.

Komuna e Vushtrrisë u bënë thirrje shoferëve të automjeteve nga Vushtrria por edhe nga Mitrovica që të përdorin rrugë alternative rrugën R 220 rruga Pestovë-Bukosh dhe anasjelltas, me qellim që ti shmangen ngarkesës dhe ta lehtësojnë trafikun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here