Ballina Diaspora Mitrovicë/Ordinanca stomatologjike “MorfoDent”, këto janë ofertat sezonale

Mitrovicë/Ordinanca stomatologjike “MorfoDent”, këto janë ofertat sezonale

Ordinanca stomatologjike “MorfoDent”, me pronar Dr.Flamur Vojvoda, duke filluar nga data 01.07.2019, fillon me oferta të shërbimeve stomatologjike.

Pastrim, zbardhim profesional dhe fluorizim për vetëm 80 euro(për çifte komplet shërbimi 120euro), Kompozitë(pllomba) estetikë për vetëm 15 euro, pastrim profesional 10 euro dhe guri në dhëmbë 10 euro.

Ordinanca gjindet në qendër të Mitrovicës, përballë shtëpisë së shëndetit ku ju mirëpresin me teknologjinë e fundit doktorët e specializuar në fushën e Implantologjisë dhe Estetikës Dr.Flamur Vojvoda dhe Dr.Hamide Shalaku.

Duke marr parasysh fluksin e madh të pacientëve gjatë këtyre ditëve, luteni që fillimisht të bëni termin në numrat 045 556 226 dhe 049 622 113.

Ofertat për shërbimet e lartcekura vlejnë deri me 08.08.2019, ndësa pas kësaj date do të vazhdohet me oferta në shërbimet tjera.

Diaspora mirëpritet me zbritje çmimesh, shembull që duhet ndjekur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here