Ballina Hallakamë Rektor në Universitetin e Mitrovicës zgjedhet Alush Musaj

Rektor në Universitetin e Mitrovicës zgjedhet Alush Musaj


Këshilli i Drejtues i Universitetit të Mitrovicës, “Isa Boletini” sot ka zgjedhur rektorin e këtij institucioni, njofton Ditori.

Në pozitën e rektorit është zgjedhur Alush Musaj, i cili ka marr 9 vota.

Për Musajn kanë votuar të gjithë anëtarët e Këshillit Drejtues, derisa tre kandidatët tjerë nuk kanë marrë vota.

Ndryshe, në garën për rektor kanë qenë  Islam Fejza, Blerim Baruti dhe Qazim Tmava./Ditori/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here